Selecteer een pagina

Probeert u een voordelige service te vinden om te verhuizen of zelfs om producten hoger te vervoeren die geschikt zijn voor uw auto of zelfs voertuig? Verhuur van vakantietrailers onze experts ervaren vaak dat ons bedrijf vastzit in dure voertuigverhuur, het kopen van de vrachtwagen van de buurman of het kopen van een aanhangwagen voor het vervoer van aanzienlijke artikelen. Maar kijk eens naar nog een mogelijkheid – trailerservices; een goedkoper alternatief dan een voertuig te leasen om uw bezittingen te verplaatsen.

Trailerverhuur is een uitstekende keuze als u een handvol kamers of grote apparaten en meubels verplaatst. U betaalt gewoon voor de prijs van de dagelijkse leasing en zonder extra benzineverbruikskosten, trailers leveren een voordelige service dan huurauto’s of verhuiswagens. Verhuur van vakantie-aanhangwagens ze zijn ook efficiënt op de gascontainer. Veel aangeboden trailers zijn lichtgewicht en aerodynamisch ontworpen, dus ze zouden uw benzineverbruik niet aanzienlijk moeten verbeteren. Als u de dagelijkse huurkosten van een aanhangwagen vergelijkt met de huurkosten, het brandstofverbruik en het benzineverbruik van een huurvoertuig – of zelfs – versus een verhuisbedrijf, zult u merken dat aanhangwagenverhuur de meest economische keuze is.

Trailerverhuur is niet alleen om te verplaatsen. Als u extra items mee wilt nemen voor een weekend campingexcursie of verhuur van vakantietrailers, geven veel verhuurbedrijven nu kleinere trailerhuur die gemakkelijk kan worden getekend voor een auto. Als u wilt besparen op uw eigen distributiekosten voor huishoudelijke meubels, bomen of apparaten, kijk dan per uur en voor een trailer naar de reguliere kosten. Verhuur van vakantie-aanhangwagens vaak zult u merken dat het goedkoper is om een ​​aanhangwagen te verhuren; en u kunt gemakkelijk dingen op uw gemak vervoeren, niet de bezorgdienst.